Linking Art

GRAFIČNI DESIGN

Grafični design

Najboljši način, da predstavite svoje podjetje ali blagovno znamko.

Simbol ali znak, tipografija (font, pisava) in barve, ključni elementi logotipa in celostne grafične podobe, vam bodo pokazali, da slog, oblika, teža in razmik napisane besede lahko sporoča zelo veliko. Font je lahko prijeten in prijazen, eleganten in razkošen ali drzen in avtoritativen, klasičen ali sodoben in vas predstavlja še preden preberete prvo besedo.

Logotip se pojavlja na spletni strani, e-poštnih sporočilih, družbenih omrežij, predstavitvah, pogodbah, e-poštnih podpisih, brošurah, pisarniških pripomočkih, pisarniških napisih in še več. Iz tega razloga je bistvenega pomena, da je primeren za vaše ciljne skupine, saj odraža vas. Ne pozabite, da mora biti predvsem izbira fonta čitljiva, jasna in delovati na različnih digitalnih in tiskanih platformah.

Smernice za uporabo se nahajajo v Priročniku CGP. Naloga priročnika je olajšati vam in vašim izvajalcem, kako in kdaj ter kateri format uporabiti za katere namene.

Logotip & CGP

Logotip je osnova Celostne grafične podobe (CGP). Elementi vaše CGP se danes poleg tiskovin prilagajajo večinoma digitalnim medijem. Obojni pa imajo svoje zakonitosti, ki jih je treba upoštevati.

Grafični design v celotnem procesu oblikovanja zahteva pozornost na tehnike. Tako je treba materiale skrbno pripravljati za morebitno uporabo na digitalnih kot tudi tiskanih medijih.

Cena za izdelavo logotipa:

150,00 Eur.

Ob prevzemu dobite logotip – osnovo z morebitnimi osnovnimi variacijami v digitalni obliki, da ga lahko uporabite v vseh medijih.

Izdelava CGP elementov po dogovoru.
Izdelava priročnika po dogovoru.

Vaše poslovanje poteka na spletu, kot tudi na tiskovinah.
Vaši izdelki pa morajo biti “oblečeni”, tako kot tudi mi.

Če želite več informacij, nasvet ali mnenje, izpolnite obrazec. Dobrodošli!
Lahko tudi pokličete:
031/678988 – Jorsana

Grafični design 1
Grafični design 2
Digitalna doba

Danes je pot od ideje do vaše tiskovine veliko krajša, obenem pa mora biti še bolje premišljena. Nenehne spremembe tehnik, trendov ali pozornosti obiskovalcev in kupcev narekujejo tudi nenehno prilagajanje kot tudi izobraževanje. 

Grafični design 3
Grafično oblikovanje

Tiskovine

Danes zadostujejo male količine tiskovin. Vse več vsebin mora biti dostopno na spletu,
za oboje pa sva dobro opremljena.

Barvni sistemi

Če želite izvedeti več o barvnih sistemih, s pomočjo katerih nastanejo slike, ste vabljeni na blog:
Za radovedne
Za dodatne informacije brez oklevanja ali obveznosti kliknite za kontakt:

Ko podjetnik planira izvedbo grafičnih materialov, išče oblikovalca,

Scroll to Top