Izdelava spletnih strani

Midva

Izdelava spletnih straneh spletnih straneh

Najina zgodba

Najprej smo človeška bitja, potem poslovna.
Za podjetjem vedno stojimo ljudje. Ljudje ustvarjamo cilje in sprejemamo odločitve.
Na tej osnovi izhajava pri delu za vsakega naročnika.

Končni izdelek mora odražati identiteto naročnika, da so mu lasten logotip, grafična podoba, embalaža ali spletna stran pisani na kožo, ali če se izrazimo drugače, da se s tem dobro počuti.

Linking Art

Nosilec blagovne znamke Linking Art je
Društvo za svobodno izražanje,

življenje pa ji dajeta
Stane Vrečko & Jorsana Alin.

Storitve

Izdelava spletnih strani

spletne strani
spletne trgovine
spletne vizitke

Grafično
oblikovanje

Logotip in CGP
Oblikovanje in izdelava grafičnih izdelkov

Dekorativne
stenske grafike

Izdelava stenskih samolepilnih dekoracij in fotografij

Fotografije in obdelava

fotomontaža
reševanje in retuširanje
vrteči izdelki

LinkingArt logo ležeč

Stane & Jorsana

Pot svobode vodi izključno skozi sebe. Zato tudi poslovni ljudje postajajo vedno bolj duhovni.

Ko sva nekoč pot k sebi skoraj da skrivala, je posel prinesel poleg veselja tudi veliko nesreče.

Tako sva začela znova. …

Enako velja za službe. Vsak išče službo, ki bo njegova/njena strast. To je zopet edina pot do sreče, in ne govorim o cukranih čustvih.

Želiva vam, da doživite strast v svojem poklicu, ker to je najbolj vredna pot k boljšemu sebi.

Stane je z grafičnim oblikovanjem začel leta 1989, Takrat je obstajala srednja šola v Ljubljani, ampak praktično ni bilo več kot omembe grafičnih programov, ki smo jih v praksi uporabljali. Ni dala praktičnega znanja o PhotoShopu, Illustratorju, Corelu, Page Makerju, InDesignu, Acrobatu ali drugih aplikacij, zato nam ni bilo druge, kot da smo se jih sami učili. Skupna pot se je začela. Jorsano je Stane takoj navdušil in tudi učil. Design in grafično oblikovanje v praksi.

Priprava za tisk je bil najbolj pomemben predmet, katerega so nas učili izkušeni tiskarji, saj jim je bilo v interesu, da jim pripravimo najboljše možne predloge za nemoteno delo in najboljše rezultate. Po mnogih letih je šolstvo na koncu ustanovilo poklic, za katerega so sledili izpiti in licenca za »Grafično oblikovanje in priprava grafične forme«.

Internet je bil velika prelomnica za vse. Tako tudi za naju. Zopet je Stane prebijal meje in se učil od najboljših. Prva lastna spletna stran “ScriptTon” je bila bombon, »spedenana« do zadnjega detajla. Tedaj sva se naučila o prednostnih nalogah. Še danes v neki fazi nastajanja spletne strani se ustaviš in poskusiš ujeti širšo sliko. Ne zgubljaš se v detajlih, ki obiskovalcem ne ponujajo odgovore in rešitve.

Zgodovina

Prva lastna spletna stran "ScriptTon" 2005
Midva

Bilo je nekaj porazov, vzponov pa vedno več.
Bila so najina zlata leta in bila so manj »karatna«.
Takšna je najina zgodba.

Drug ob drugemu. Zdaj se dobro zavedava, da je to bil najin ključ. Nekateri pari dobijo to čarobno palico, nekateri pač ne.

Cilji in poslanstvo

Najina zgodba

izhajajo iz osrednjih vrednot

  • Ustvarjanje – osnova
  • Storitve in izdelki – za dobrobit vseh

V trenutku pisanja te biografije, še zdaleč nisva dosegla, da bi ustvarjanje bilo osnova, poslovanje pa avtomatizirano. Iz leta v leto je dnevnega časa manj. Zato se v celotnii družbi povečuje stres. S tem namenom je pomemben cilj – ohraniti svoj lastni center, poslušati svoj notranji glas. To bo vedno zagotovilo vsakemu, da ne podleže vsakdanjem stresu in ne pregori. Več zbranosti pri nalogah, notranji mir. Produktivnost raste spontano. Notranji mir še vedno najbolj prispeva k učinkovitosti v vseh aktivnostih, pa tako tudi v poslovnih.

V preteklosti sva sama bila žrtev tega. Delala sva vse dni, cel dan. To je za energetske parazite najslajši teren. V enem trenutku je počilo. Rekla sva NE. Najprej sva si vzela vikende, potem še pozne ure. Zgodilo se ni … NIČ. Svet se ni podrl.. Zgubila sva par strank, slabih strank. Zadihala sva!

  • Čisti odnosi – To je obenem edini pravi način za dolgoročno uspešno poslovanje. Tekom let sva spoznala podjetja, kjer so zaposleni zadovoljni in spoštovani, vodstvo pa toplo in razumno. Podjetje pa uspešno. Najraje sodelujeva s takšnimi ljudmi.
  • Izdelki in storitve služijo za dobrobit posameznika, ljudi, živali in celotne mogočne narave, katere del smo.
  • Procesi pri doseganju rezultatov so spoštljivi

Najina zgodba se tukaj ne konča. 

Peščica nas je sanjačev o družbi prihodnosti. S takšnimi sanjami gradimo sebe in vse ostale, ki si upajo.

Ustvarjalca

Stane fotograf

Stane

Jorsana

Jorsana

Scroll to Top