Linking Art

Redesign

ReDesign

Redesign tega izdelka smo končali nekaj let nazaj. Osnovne smernice sva dobila in, v prvem trenutku pomislila: Uh, kaj je res želja po zastarelem designu.
Narobe, želja je bila po starem stilskem designu. Na koncu mislim, da smo zadeli. Danes razmišljam, da bi lahko še bolj intenzivno šli v preteklost. No, bili so več kot zadovoljni.
Skupaj smo razvijali redesign celega asortimana. 
Od tega obdobja se jim je prodaja tega izdelka povečala za nekajkrat.

“Gledaj vsebino in ne embalažo” – kolikokrat smo slišali ta izrek?
Izdelek pa je vrhunske kvalitete, bil in še naprej je. Ali smo koga ogoljufali? Ali smo lažno predstavili izdelek? Dilema za razmisliti, ne?

Za naju je embalaža vedno imela velik pomen. Kako ne bi, saj nas oblikovalce najamejo s tem namenom. Pa še kako se potrudimo.

Danes je končno na vrsti tuba iz te škatlice. Izziv v pozitivnem smislu. Izziv, ker je tehnika tega tiska drugačna. Ne bo svobode in igre s fotografijo. Ne, tehnika je linijska [vektorska] in z omejenim številom barv. Ni foto-rastrov. Nastaja v mislih. Potrebno se je posebej idejno in miselno nastaviti v tej smeri. Pestri naslednji dnevi, trenutki podobni sanjarjenju. Poznani vsakemu ustvarjalcu, od arhitekta do cvetličarja. Lep pozdrav!
Na njihovi spletni strani: 

ApiVie

 

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to Top